40 yil

Yükseköğretim Kurumları Mediko, Sosyal, Sağlık Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliği doğrultusunda alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek amacıyla kurulmuştur.

Butiğimizde gelen malzemeler titizlikle görevlilerimiz tarafından tasnif edilerek raflara konulmakta, alışveriş yapacak öğrencilerimiz kimlik kartı göstermeleri karşılığında her hangi bir ücret talep edilmeden verilmektedir.

• DSC_0550
  • DSC_0554
  • DSC_0559
  • DSC_0561
  • DSC_0563
  • DSC_0567
  • DSC_2451
  • DSC_2451_thumb
  • DSC_6966
  • butik03
  • butik04
  • butik05

Butiğimize yapılan bağışlarından dolayı bağışçılara TEMA (LC WAIKIKI) Mağazacılık adına Bölge Temsilcisi Didem Yalçınkaya ve TOZLU Giyim sahibi Hüseyin Tozlu'ya  Rektör Prof.Dr. Hüseyin Akan tarafından plaket verilirken

• DSC_1084
  • DSC_1090

Butiğimize yapmış oldukları bağışlar sonrası Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Gümüş'ü makamında ziyaret eden TEMA (LC WAIKIKI) Mağazacılık Yardım Komisyonu Departman Sorumlusu Zerrin Uyanık'a  günün anısına şehrimizin sembolü Atatürk heykelciği verildi. Butiğimizi de gezen Uyanık  burada yapılan bağışların ne şekilde öğrencilere iletildiği ve butiğin çalışmaları hakkında kısa bilgi aldı.

• DSC_1177

p anaokulu1